Kuinka mukaan?

Kulttuurin unelmavuosi on koko Mikkelin yhteinen! Onko sinulla joku idea tai toive – ajatus siitä, miltä kulttuurin unelmavuosi voisi Mikkelissä näyttää?

Tapahtumavuoden sisältö suunnitellaan yhdessä toimijoiden ja asukkaiden kanssa. Ohjelmasuunnittelu rakentuu neljän vuodenajan mukaisiin jaksoihin, joissa mukana pidetään Etelä-Savon tärkeät teemat metsä, ruoka ja vesi.

Meille kulttuuria ovat kaikki sen osa-alueet: esittävät taiteet, audiovisuaalinenkulttuuri, kirjallisuus, muotoilu ja arkkitehtuuri, visuaaliset taiteet, kädentaidot, museot ja kulttuuriperintö, kulttuuritapahtumat sekä alueen ruokakulttuuri. Etsimme uusia yhteistyömahdollisuuksia yhdistämällä ennalta-arvaamattomia kulttuurin osa-alueita ja toimijoita keskenään. Haluamme löytää ja juurruttaa uusia toimintatapoja Mikkelin kulttuuritarjontaan.

Kulttuuri voi yllättää kokijansa myös missä ja milloin vain, täysin odottamatta.

Kerro meille ideasi!

Haluamme kuulla mitä ajatuksia sinulle herää kulttuurin unelmavuodesta! 

Ideasi voi olla pieni tai suuri, melkein valmis tai vasta alkuajatus. Voit itse olla kulttuuritoimija, kulttuurin harrastaja, ahkera kulttuurin kuluttaja tai täysin kulttuurikokematon, mikkeliläinen, kesäasukas, aikuinen, lapsi tai ihan mitä vain siltä väliltä.

Anna ideoidesi kuplia – me nappaamme niistä parhaat!