Hankekoordinaattorina aloittaa Tiina-Riikka Turunen

Mikkelin kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattorina aloitti tänään Tiina-Riikka Turunen.

”On todella hienoa päästä työskentelemään Mikkelin kulttuurin unelmavuoden parissa. Hankkeen kautta lähdetään rakentamaan ilmapiiriä, jossa taide ja kulttuuri kuuluu osana kuntalaisten jokapäiväiseen elämään, vaikka työmatkan varrella olevilla taideteoksilla tai uutena kulttuuriharrastuksena.

Ensi vuonna Mikkelissä kulttuuri näkyy, kuuluu ja kuplii. Mikkelin kulttuurikentällä on aivan valtava määrä osaamista ja intoa sekä myös todella kulttuurinnälkäinen yleisö. Kulttuurin unelmavuoden luomisessa ovatkin siis tärkeässä osassa niin tekijät mutta myös sen kokijat. Eli me kaikki kuntalaiset. Vuosi toteutetaan tiiviillä yhteistyöllä eri toimijoiden kanssa ja toivottavasti se myös synnyttää yhteistyötä sellaisten tahojen välille, jotka eivät ole vielä toistensa kanssa päässeet työskentelemään! Olisi hienoa nähdä vaikkapa Mikkelin kaupunginorkesterin ja paikallisen bändiskenen yhteinen teos ensi vuoden aikana.”

Viimeiset vuodet Tiina-Riikka on työskennellyt Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluissa ja sitä ennen erilaisissa kulttuurialan tuotantotehtävissä jo lähes kymmenen vuoden ajan. Koulutukseltaan hän on kulttuurituottaja ja suorittaa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Xamkissa kulttuurihyvinvoinnin koulutusohjelmassa.

”Innostun erilaisuudesta ja outoudesta. Niistä syntyvät lähes aina ne parhaat jutut ja mielenkiintoisimmat kokonaisuudet.”

Tiina-Riikan tavoittaa puhelimitse 040 513 39041 ja sähköpostitse tiina-riikka.turunen@sivistys.mikkeli.fi