Kiinnostaako tapahtumien järjestäminen? Tule tapahtumatuotannon työpajaan

Kaikille tapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneille avoin työpaja toteutetaan keskiviikkona 22.9. klo 17-21 Mikkeli Karagella (Maaherrankatu 12, käynti sisäpihalta). Työpajassa haetaan uusia ideoita ja toteutuksia tapahtumatuotantoon New Work Agencyn Kati Kuusiston ja Maria Sahlstedtin johdolla.

New Work Agency on tapahtuma-alan palvelutoimisto, joka tarjoaa palveluita ja asiantuntemusta tapahtumaliiketoiminnan kehitykseen, tapahtumien tuotteistamiseen, tapahtumaprojektien muotoiluun ja johtamiseen sekä tapahtumien suunnitteluun ja tuotantoon.

Työpaja käynnistetään ajatuksia virittävällä tapahtuma-alan asiantuntijapuheenvuorolla. Kati Kuusisto on tapahtuma-alan visionääri ja kehittäjä yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Hän on vastannut useiden erilaisten tapahtumakonseptien kehittämisestä, johtanut vaativaa tapahtumaliiketoimintaa sekä toiminut vastaavana tuottajana useissa mittavissa tapahtumatuotannoissa niin kuluttajille kuin yritystapahtumiin. Kati virittelee osallistujia tunnelmaan avaamalla näkemyksiään siitä, mitä kaikkea tapahtumat ovat ja miten niitä voidaan käyttää eri tarkoituksiin, mistä tunnistaa hyvät ideat ja kuinka ne rakennetaan toimiviksi konsepteiksi.

Kati on työskennellyt mm. Slush ja Lux Helsinki -tapahtumien vastaavana tuottajana, Superson-markkinointitoimiston osakkaana ja tuotantojohtajana sekä Mielensäpahoittajan festivaalin promoottorina ja konseptin kehittäjänä.

Maria Sahlstedt on tapahtumaliiketoiminnan sekä -tuotannon johtaja ja kehittäjä yli 15 vuoden kokemuksella. Marialla on kokemusta uuden liiketoiminnan ja konseptien luomisesta yhdessä asiakkaiden ja yleisöjen kanssa. Hän on myös tutkinut asiakasarvon ja -kokemuksen syntymistä. Maria on toiminut myös viestinnän ja vaikuttamisen tehtävissä. Maria on johtanut liiketoiminnan muutosta, myyntiä, asiakkuuksia ja tuotantoa pohjoismaiden suurimmassa kongressi- ja konserttikeskuksessa Tampere-talossa.  Hän on lisäksi työskennellyt erilaisissa tapahtumatuotannoissa ja kehitysprojekteissa satojen asiakasyritysten kanssa.

Osallistuminen on maksutonta.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN 13.9.2021 mennessä.
Osallistujia mahtuu mukaan 30 henkilöä. Noudatamme voimassa olevia suosituksia koronaturvallisuudesta.

Linkki ilmoittautumiseen:
https://link.webropolsurveys.com/S/FD2431E77DE0315D

Työpajan järjestää Kulttuurin unelmavuosi yhdessä Mikkeli Events -hankkeen kanssa. Peruutukset tulee ilmoittaa 17.9.2021 mennessä sähköpostitse: marle.kirvesniemi@mikseimikkeli.fi