Lyseon salissa pyöritään, keinutaan ja tanssitaan erityisryhmien tanssitapahtumassa 10.6.

Pyöri, keinu, tanssi -tanssitapahtuma polkaistaan käyntiin perjantaina 10.6. klo 18 perinteisillä tansseilla, joissa esiintymässä on mikkeliläisistä muusikoista koostuva Erikoismiehet -orkesteri. Tanssien tauolla yleisölle esiintyy pyörätuolitanssin MM-kisoissa kilpaillut pariskunta Tuuli Harju ja Timo Pyykkönen. Luvassa on taidonnäyte pyörätuolitanssin vakiotansseista. Tanssien jälkeen ilta jatkuu discolla, jossa juhlakansaa tanssittaa DJ Roberto eli Roope Nykänen. Koko illan ajan paikalla on Laulumon karaoke, jossa vetäjänä toimii Pauliina Hintsanen. Kahvilatoiminnasta vastaa SPR.   

Erityisryhmien tanssitapahtumaa on järjestetty menneinä vuosina nimellä Pyöri ja keinu. Nyt nimi sai lisäkseen vielä tanssin, sen näytellessä niin isoa osaa tapahtumakokonaisuudessa. 

– Tansseista ja discosta tuli lukuisia toivomuksia, kun mikkeliläisiltä kerättiin ideoita Kulttuurin unelmavuoden sisältöihin kaikille avoimissa työpajoissa ja idealomakkeilla, kertoo Kulttuurin unelmavuoden hankepäällikkö Jatta Juhola. 

Tapahtuma on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy. Kahvilan tuotteet ovat omakustanteiset. Tapahtuman järjestävät Kulttuurin unelmavuosi 2022 -hanke ja Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut. Tapahtuma järjestetään Mikkelin Lyseon liikuntasalissa klo 18-21. 

 

Aikataulu: 

 klo 18 tanssit alkaa, esiintymässä Erikoismiehet 

klo 18.45 Pyörätuolitanssiesitys, Tuuli Harju ja Timo Pyykkönen 

klo 19 tanssit jatkuu, esiintymässä Erikoismiehet 

klo 19.45 Disco alkaa, DJ Roberto 

klo 21 tapahtuma päättyy 

 

Lisäksi koko illan: 

Laulumon karaoke, vetäjänä Pauliina Hintsanen 

SPR:n kahvio (omakustanteinen)