Maksuton uuden vuoden konsertti päättää Kulttuurin unelmavuoden

Kulttuurin unelmavuoden päättymistä ja vuoden vaihtumista juhlitaan eteläsavolaisittain erityisellä tavalla, kun Mikkelin kaupunginorkesterin, Savonlinnan Orkesterin ja Savonlinna Big Bandin muusikot lyövät hynttyyt yhteen Mikaelin lavalla BIG BANG BIG BAND -konsertissa 31.12. klo 15. Konsertissa on luvassa laadukas ja ainutlaatuinen viihdekonsertti suuren maailman tyylillä, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

– On riemullista päättää unelmavuosi Mikkelin ja Savonlinnan yhteistyöhön. Kulttuurin unelmavuodet jatkavat matkaansa Joensuun, Lappeenrannan ja Kuopion kautta lopulta Savonlinnaan vuonna 2026, sanoo hankepäällikkö Jatta Juhola.

Konsertin kapellimestarina toimii palkittu rytmimusiikin moniottelija Teemu Takanen, joka vastaa ohjelmiston suunnittelusta ja sovittamisesta. Konsertin laulusolisteina kuullaan Saara Silvennoista, Maija Yrjölää ja Timo Salmenkiveä. Ohjelmisto koostuu kaikkien aikojan kuumottavimmista rytmimusiikkihiteistä. Konsertissa kuullaan muun muassa elokuvasävelmiä, bossa novaa, jazzia, rockia, euroviisuhittejä sekä kotimaisen popmusiikin kirkkaimpia hittejä aivan viime vuosikymmeniltä.

Konsertin kesto on noin tunnin. Konserttiin on vapaa pääsy mutta paikka kannattaa varata etukäteen. Se onnistuu Mikkelin kaupunginorkesterin nettisivujen tai lippu.fin kautta.