Viikon 48 kulttuurivinkit

Erinomaista viikon alkua! Tällä viikolla marraskuu vaihtuu joulukuuksi ja kulttuurivinkeistäkin löytyy jo hitunen joulun tunnelmaa.  

Tänään maanantaina ja huomenna tiistaina 29.11. lastenkulttuurikeskus Vekkulassa nähdään koko perheen lumoava musiikkisatu Aarre etsii joulua –musiikkisatu. Liput 5 €. Paikkoja on vain muutama jäljellä, joten liput kannattaa varata todella nopeasti kulttuurikeskusvekkula@gmail.com tai puhelimitse 0405335811 

*****

Keskiviikkona Mikkelin teatterin keskiviikkoklubilla esiintyy isä-tytär duo, Jaska ja Emma Pitkänen.  Luvassa on akustista laulu- ja kitaramusiikkia. Hattu ry:n järjestämä klubi starttaa tuttuun tapaan klo 19 ja sinne on vapaa pääsy. Kyseessä on jo kaiken kaikkinn 50. Keskiviikkoklubi! 

*****

Torstaina 1.12. Mikkelin kaupunginorkesterin perinteinen joulutervehdys kuullaan ja nähdään kauppakeskus Stellassa. Klo 17 alkavassa konsertissa virittäydytään joulun tunnelmiin, jouluisin sävelin, yhteislaulua unohtamatta. Vapaa pääsy!  

*****

Loppuviikosta nähdään jotain ihan uutta ja erilaista, kun Aapo Revon jättimarionetit saapuvat Mikkeliin! Loppuunpalaneet ja jättimarionetit ovat nähtävillä kauppakeskus Akselissa 1.-2.12. klo 10-19.30. Luvassa on kaksi esitystä molempina päivinä klo 12 ja 18, muuna aikana nukkeja pääsee myös itse kokeilemaan! Katso lisätiedot Facebookista.

*****

Perjantaina 2.12. starttaa Equal Art Mikkeli –tapahtumakokonaisuus, jossa tuodaan esiin vammaisten henkilöiden taidetta. Tapahtuman nimi kuvastaa muun muassa tavoitetta yhdenvertaisuuteen taiteessa kaikkien ryhmien välillä. Luvassa on ohjelmaa kaiken ikäisille, eri teemoilla, eri puolilla kaupunkia, aina 10.12. saakka! Ohjelmassa on mm. valotaidetyöpaja, taidenäyttelyä, tanssia, räppiä ja paljon muuta! Katso lisätiedot MikkeliNytistä. Tapahtuman toteutuksesta vastaa Volat oy.