Valonlampi lähestyy! Mitä on hyvä muistaa?

Valonlampi starttaa perjantaina nuorten Syysbreikki-tapahtuman yhteydessä. Valoa pääsee ihastelemaan klo 18-23. Katso tarkempi aikataulu ja teosten kuvaukset edellisestä postauksestamme TÄÄLTÄ 

Valonlammen valothan eivät ihan heti sammu, vaan loistavat Pankalammella koko viikonlopun ja vielä ensi viikollakin! Valoinstallaatiot ovat nähtävissä pe ja la klo 18-23. Sunnuntaista eteenpäin Mikaeli hehkuu valoa ja pe 28.10. Valon ilo leviää kaupunkiin valaisten Museoiden yön kohteita. Eli hyvin on aikaa käydä ihailemassa Kulttuurin unelmavuoden loistetta omassa tahdissa ja vaikka useamman kerran!  

Jotta vierailu Valonlammella olisi kaikille mahdollisimman mukavaa ja mutkatonta, kokosimme muistilistan! Tässä hyvät ja helpot ohjeet turvalliseen tapahtumaan:

  • Paikalle kannattaa tulla kävellen. Mikaelin pihalla on vain rajattu määrä parkkipaikkoja ja ihmisiä on liikkeellä paljon, joten on paljon joutuisampaa sekä ympäristöystävällisempää saapua jalan.  
  • Rannan piennarta kannatta välttää.  
  • Koirapuiston käyttäjille sekä muille eläinten kanssa alueella liikkuville ja asuville tiedoksi, että perjantaina 21.10. klo 18-22 välisenä aikana teoksista aiheutuu isoja ääniä ja pamauksia.  Eläinystävät kannattaa siis jättää kotiin ainakin perjantaina.  
  • Muistakaa heijastimet! Valonlammen hehku ei valitettavasti ihan joka paikkaan ylety.  
  • Kun sometat, niin käytäthän häshtägejä #mikkelinkulttuurinunelmavuosi #kulttuurinunelmavuosi #valonlampi ja muista tägätä Kulttuurin unelmavuosi!